Přihlášení uživatele
Přihlášení registrovaných uživatelů



Pokud nemáte oprávnění od administrátora, kontaktujte nás prosím a účet Vám bude vytvořen
Naši obchodní partneři
Banner
Kdo je přihlášen
Právě připojeni - host: 1 
Statistiky
Počet zobrazení článků : 119709

postheadericon Chemický peeling

 

Chemický peeling je neinvazivní metoda, která slouží k projasnění a omlazení stárnoucí pleti, vyhlazení jemných vrásek, zjemnění jizev po akné a rozšířených pórů a odstranění pigmentových skvrn. Také příznivě působí na příliš mastnou pokožku.Je vhodný pro všechny, kdo očekávají rychlé zlepšení vzhledu pleti, zjemnění vrásek a pleti narušené sluncem.

Na pokožku je aplikována velmi jemná kyselina glykolová (přírodní látka získaná z cukrové třtiny) v různých koncentracích (15%, 40% a 70%). Podle zvolené koncentrace a délky působení se jedná o povrchový, středně hluboký či hluboký peeling. Tento chemický peeling patří k zákrokům s okamžitým účinkem. Působením látky dojde nejprve k rozvolnění povrchové vrstvy kůže, která se následně začne olupovat a obnovovat. Tím je dosaženo mladistvějšího a svěžejšího vzhledu. Ošetření je provedeno rovnoměrným nanesením aktivní látky na pokožku ošetřovaného místa. Po několika minutách působení je látka neutralizována a odstraněna. Ošetření chemickým peelingem se obvykle provádí v několika sezeních, přibližně 4-6x v závislosti na typu poškození pokožky.

Pro lepší efekt chemického peelingu doporučujeme 10-14 dní před používat krém s nízkou koncentrací kyseliny glykolové, který je k zakoupení v našem salonu.

Anestesie

Ošetření je zcela nebolestivé a znecitlivění není nutné. Výjimečně můžete při ošetření cítit lehké štípání.

Po zákroku

Po chemickém peelingu bude vaše pokožka lehce zarudlá a mohou se vytvořit malé stroupky, během 5–14 dnů se pokožka začne jemně olupovat. U chemických peelingů je důležité se po dobu ošetřování vyhnout slunečnímu záření a užívat krémy s vysokým ochranným faktorem.

Jak dlouho přetrvá výsledný efekt chemického peelingu?

Chemickým peelingem dosáhnete mladistvějšího a svěžejšího vzhledu, pleť regenerujete, ale nezabráníte jejímu stárnutí, působení gravitace a další tvorbě mimických vrásek. Je vhodné po čase chemický peeling podstoupit znovu.